Archieven

Dit bericht is 657 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Afgelopen zaterdag is er weer volop gevoetbald in de regio. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de eerste elftallen in de Krimpenerwaard. 

Spirit slaagde erin Zwijndrecht niet in om het betere spel in cijfers uit te drukken en deelde de punten met EBOH. Hierdoor blijft Spirit zevende op de ranglijst met acht uit zes. Lekkerkerk verloor thuis van het Capelse SVS en daardoor zakken ze in de stand naar plek elf met vier punten uit zes wedstrijden.

Haastrecht won met duidelijke cijfers van het lager geklasseerde Alblasserdam en staan nu op een gedeelde negende plaats met negen uit zeven. Ook Schoonhoven wist vanuit Dordrecht de punten mee te nemen en staan met zeven uit zeven nog wel steeds twaalfde.

Bergambacht won uit in Zegveld met duidelijke cijfers van Siveo’60 en staan daardoor nu met vijftien uit zeven op een gedeelde eerste plaats met ONA. Perkouw bleef tegen koploper Cabauw aan de goede kant van de score en won met 3-2 waardoor zij zelf nu op plek zeven staan met elf uit zeven.

Cabauw daarentegen verloor door het verlies de koppositie en staat nu met één wedstrijd minder gespeeld vierde met dertien uit zes. Dilettant pakte tegen Gouda een duidelijke overwinning 3-0 en stijgen naar plek vijf met dertien uit zeven.

Gouderak werd voor de tweede achtereenvolgende week afgelast en blijven daardoor negende met vijf uit vijf. Koploper NOCKralingen en Stolwijk kwamen beiden niet tot scoren (0-0), daarddor verandert er aan de kop niets NOCKralingen (eerste) zeventien uit zeven en Stolwijk veertien uit zeven (tweede).

Bekijk hieronder alle uitslagen van zaterdag 11 november:

WEDSTRIJD UITSLAG
EBOH – Spirit 2 – 2
Lekkerkerk – SVS 0 – 1
Haastrecht – Alblasserdam 5 – 2
DFC – Schoonhoven 1 – 2
Siveo’60 – Bergambacht 0 – 3
Perkouw – Cabauw 3 – 2
Dilettant – Gouda 3 – 0
Gouderak – Sportief afgelast
NOCKralingen – Stolwijk 0 – 0

Door: Hans Paling

Dit bericht is 657 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief