Archieven

Dit bericht is 759 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Afgelopen zaterdag is er weer volop gevoetbald in de regio. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de eerste elftallen in de Krimpenerwaard. 

Spirit was vrij dit weekend en blijft dus staan op een gedeelde zevende plek met acht punten uit zeven wedstrijden. Lekkerkerk pakte uit bij laagvlieger Oud Beijerland de winst met 1-4 en staat nu met zeven uit zeven op de achtste plaats.

Haastrecht kon het tegen Wieldrecht niet bolwerken en verloor met 3-0. Hierdoor komen ze nu op plaats elf met negen uit acht. Ook Schoonhoven kon thuis tegen Unitas niet winnen 0-2 en staan nu twaalfde met zeven uit acht.

Bergambacht won de Krimpenerwaard derby tegen Dilettant met 2-1  en blijven samen met ONA met achttien uit acht gedeeld eerste. Dilettant blijft door het verlies tegen Bergambacht steken op dertien punten en staat nu vijfde.

WDS – Gouderak werd afgetekend 4-1. Gouderak blijft daardoor negende met vijf uit zes. Stolwijk deed goede zaken tegen ASW door 4-1 te winnen en is daardoor nu gedeeld eerste met NOC Kralingen met zeventien punten uit acht wedstrijden.

Hieronder de uitslagen van de zaterdag gespeelde wedstrijden:

WEDSTRIJD UITSLAG
Spirit was vrij x
Oud Beijerland – Lekkerkerk 1 – 4
Wieldrecht – Haastrecht 3 – 0
Schoonhoven – Unitas 0 – 2
Bergambacht – Dilettant 2 – 1
Cabauw – Woerden 2 – 0
VEP – Perkouw 2 – 2
WDS – Gouderak 4 – 1
Stolwijk – ASW 4 – 1

Door: Hans Paling

Dit bericht is 759 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief