Archieven

Dit bericht is 602 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Afgelopen zaterdag is er weer volop gevoetbald in de regio. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de eerste elftallen in de Krimpenerwaard. 

Door de verdiende overwinning van Spirit op Rijsoord, stijgen de Ouderkerkers weer een plaatsje in de stand en staan nu op plek zeven met zeven uit vijf. Lekkerkerk kon het tegen Strijen niet bolwerken en verloor thuis in een uiteindelijk doelpuntrijke wedstrijd met 2-4. Hierdoor zakken ze naar de tiende plaats in de competitie met vier uit vijf.

Haastrecht speelde tegen het één plaats hoger geklasseerde Meerkerk met 2-2 gelijk en blijven daardoor op de achtste plaats met zes uit vijf. Schoonhoven kon evenals vorige week ook nu uit bij Schelluinen geen punten pakken en zakken daardoor i de stand nog verder weg naar de elfde plaats met vier punten uit vijf wedstrijden.

Bergambacht nam in een moeizame wedstrijd uit bij Woerden de drie punten mee en en blijft daarmee tweede achter koploper Cabauw op één punt. Cabauw speelde in een moeizame wedstrijd bij en tegen Groeneweg gelijk en zag daardoor Bergambacht tot op één punt naderen. Cabauw staat nog wel steeds eerste met twaalf uit vijf.

Dilettant speelde tegen het één plaatsje hoger staande VEP uit Woerden thuis met 0-0 gelijk en blijft daarmee op een zevende plaats staan met zeven uit vijf. De wedstrijd Gouderak – SPV’81 werd vrijdagavond al afgelast vanwege de slechte gesteldheid van het veld. Vermoedelijk zal deze op 16 december of in januari worden ingehaald.

Stolwijk kon thuis tegen het veel lager geklasseerde Moordrecht geen vuist maken en verloor verdiend met 1-3. Hierdoor zakken ze van een gedeelde eerste naar een gedeelde tweede plaats samen met ASW tien uit vijf.

Bekijk hieronder een overzicht van de uitslagen van 28 oktober:

WEDSTRIJD UITSLAG
Spirit – Rijsoord 4 – 0
Lekkerkerk – Strijen 2 – 4
Haastrecht – SV Meerkerk 2 – 2
Schelluinen – Schoonhoven 3 – 1
Woerden – Bergambacht 1 – 2
Groeneweg – Cabauw 1 – 1
Dilettant – VEP 0 – 0
Rohda’76 – Perkouw 4 – 4
Gouderak – SPV’81 afgelast
Stolwijk – Moordrecht 1 – 3

 

Dit bericht is 602 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief