Archieven

Dit bericht is 603 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Afgelopen zaterdag is er weer volop gevoetbald in de regio. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de eerste elftallen in de Krimpenerwaard. 

Het veld bij de Zwerver was in een dusdanige conditie dat er niet kon worden gespeeld. Hierdoor blijft Spirit zevende op de ranglijst met zeven uit vijf. Ook Lekkerkerk kwam niet in actie. Zij waren vrij dit weekend en blijven daardoor staan op de tiende plaats in de competitie met vier uit vijf.

Haastrecht verloor niet alleen de wedstrijd uit bij Arkel met 2-1, maar ook nog twee spelers met een rode kaart. Daardoor zakken ze naar de tiende plaats met zes uit zes. Schoonhoven leek een punt aan de ontmoeting met Groote Lindt over te houden. maar een misverstand met een verdediger en de doelman leverde uiteindelijk een 3-4 verlies op en staan met vier uit zes nu twaalfde.

Bergambacht verloor thuis de topper tegen ONA met 1-2. Hierdoor pakken de Gouwenaren momenteel de kop en zakt Bergambacht naar de derde plaats met twaalf uit zes. Cabauw tegen Linschoten werd afgelast. Cabauw staat nu tweede achter ONA met één punt minder en één wedstrijd minder gespeeld.

Dilettant pakte tegen CVC Reeuwijk een duidelijke overwinnigng met 0-4 en stijgen naar de zesde plaats met tien uit zes. Gouderak kwam tegen het nog puntloze Moerkapelle niet verder dan een magere 1-1 en staan daarmee nu negende met vijf uit vijf.

Stolwijk won uit bij het onderaan bivakkerende Kamerik met 1-2 en blijven daardoor tweede achter NOCKralingen met dertien uit zes. Komende zaterdag speelt Stolwijk tegen NOCKralingen in Rotterdam.

Bekijk hieronder de uitslagen van zaterdag 4 november:

WEDSTRIJD UITSLAG
De Zwerver – Spirit afgelast
Lekkerkerk was vrij 2 – 4
Arkel – Haastrecht 2 – 1
Schoonhoven – Groote Lindt 3 – 4
Bergambacht – ONA 1 – 2
Cabauw – Linschoten afgelast
CVC Reeuwijk – Dilettant 0 – 4
Perkouw – Groeneweg 0 – 3
Moerkapelle – Gouderak 1 – 1
Kamerik – Stolwijk 1 – 2

Door: Hans Paling

Dit bericht is 603 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief