Archieven

Dit bericht is 1418 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Victor van Bronckhorst, vader van oud-voetballer Giovanni van Bronckhorst, heeft zich verbonden aan Krimpens Belang. De komende verkiezingsperiode zal hij zich inzetten als ambassadeur/adviseur voor deze lokale partij.

“Ik heb voor Krimpens Belang gekozen omdat de fractie van deze partij het samen met Krimpen doet”, aldus Victor van Bronckhorst. Zijn hoofdthema’s zijn veiligheid, integriteit en inclusiviteit.

Victor van Bronckhorst Victor is geboren en opgegroeid in Rotterdam. Op 20-jarige leeftijd is hij in Krimpen aan den IJssel komen wonen. Inmiddels woont hij hier ruim 41 jaar, samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Victor werkt al 44 jaar bij de gemeente Rotterdam, waar hij trainingen geeft op het gebied van integriteit en politieke sensiteit. Hiernaast geeft hij vanuit Rotterdam (ook namens de gemeente Krimpen) uitvoering aan de TONK en de TOZO. Hierbij adviseert hij ook zelfstandige ondernemers over deze regelingen. Ook is hij maatschappelijk betrokken, waardoor hij zich inzet voor de Van Bronckhorst foundation en de Rotterdam Charity Club.

Victor: “Een belangrijke reden dat ik voor Krimpens Belang gekozen heb, is omdat deze partij naar verbinding zoekt. Op basis van hoor en wederhoor maakt ze afgewogen en tranparante keuzes. Dit doet Krimpens Belang samen met krimpense inwoners, ondernemers, organisaties maar ook met de andere politieke partijen.”

Victor hecht veel waarde aan de veiligheid, (politieke) integriteit en inclusiviteit in de gemeente. “Ik vind het erg belangrijk dat onze gemeente veilig is en dat er aandacht is voor criminaliteit, drugsoverlast en vandalisme”, aldus Victor. “Ook hecht ik er veel waarde aan dat in Krimpen alle inwoners welkom zijn, ongeacht geaardheid, achtergrond, ras en geslacht. Hier zal ik mij de komende jaren dan ook sterk voor maken.”

Dit bericht is 1418 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief