Archieven

Dit bericht is 546 keer gelezen

Wanneer een magazijn inventaris moet opslaan en zijn ruimte zo efficiënt mogelijk wil gebruiken, is het tijd om te overwegen opslagoplossingen te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten opslagmethoden beschikbaar voor magazijnen en winkels die je kunnen helpen je producten georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

Palletstelling

Palletstellingen zijn het meest voorkomende type stelling dat in magazijnen wordt gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt om pallets met goederen op te slaan, maar ze kunnen ook voor andere artikelen worden gebruikt. De grote opslagcapaciteit en veelzijdigheid maken ze overal favoriet onder magazijnmanagers. Palletstellingen zijn gebruiksvriendelijk en veelzijdig, waardoor ze ideaal zijn voor elk bedrijf dat zijn opslagmogelijkheden wil uitbreiden. Omdat er zoveel verschillende configuraties kunnen worden gemaakt met deze stelling, kom je nooit ruimte tekort. Je kunt een palletstelling kopen om ervoor te zorgen dat je opslagsysteem optimaal werkt.

Magazijnstelling

Een magazijnstelling is een van de meest veelzijdige opbergoplossingen in een magazijn. Ze kunnen worden gebruikt om alles op te bergen, van kleine tot grote voorwerpen, en ze kunnen worden gebruikt om zware of lichte voorwerpen op te bergen. Daarnaast kunnen ze producten ook op verschillende manieren vasthouden. Deze rekken zijn er in veel verschillende maten en vormen, dus er is voor elk wat wils.

Doorstroomstelling

Een doorstroomstelling is een van de meest populaire en meest gebruikte opslagoplossingen in een merchandising magazijn. Het kan worden gebruikt voor het opslaan van pallets, maar het heeft ook veel andere toepassingen, zoals het transporteren van producten van de ene naar de andere locatie. Deze stellingen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan items op te slaan, zoals kleding, schoenen, elektronica en meer. Ze kunnen ook worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals winkels of autodealers. Je kunt het formaat kiezen dat het beste bij je behoeften past op basis van de beschikbare ruimte in je bedrijf. Houd er echter rekening mee dat groter niet altijd beter is.

Draagarmstelling

In een magazijn is de draagarmstelling een van de meest gebruikte opslagoplossingen. Dit systeem maakt gebruik van vrijdragende balken om het gewicht van opgeslagen artikelen te dragen en zorgt zo voor een algehele verlaging van de materiaalkosten. De stellingen kunnen op grondniveau of bovenop andere rekken worden geïnstalleerd en hebben doorgaans een schapdiepte van 600 mm tot 1200 mm. Dit hangt af van het aantal niveaus dat nodig is voor je zakelijke behoeften.

Dit bericht is 546 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief