Archieven

Dit bericht is 665 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- De VVN-afdeling Krimpen aan den IJssel bestaat op 14 november 60 jaar. Om dit te vieren sloot de organisatie afgelopen zaterdag aan bij de opening van het cultureel seizoen in Krimpen aan den IJssel. 

De VVN-afdeling Krimpen aan den IJssel stond met een stand met het nodige foldermateriaal en een VVN simulator op het Tuyterplein. “In de simulator werd aandacht geschonken aan wat afleiding met je doet tijdens het rijden in het verkeer. Ondanks dat het op deze dag ongeveer 32 graden was, werd de stand redelijk bezocht en werd er gebruik gemaakt van de simulator. Er zijn vervolg afspraken gemaakt met een aantal doelgroepen voor een mogelijke cursus in het najaar.” Ook was het mogelijk om de kennis over verkeersregels te testen tijdens een verkeersquiz. Het was een geslaagde dag.

Veilig Verkeer Nederland werkt aan de verkeersveiligheid in Nederland. De organisatie zorgt ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer. De VVN-afdeling Krimpen aan den IJssel geeft daarnaast ook advies aan de gemeente over diverse verkeerssituaties in de gemeente. Dat kan gaan over de inrichting van de weg tot een voorstel om een verkeerssituatie veiliger te maken.

Dit bericht is 665 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief