Archieven

Dit bericht is 862 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Woensdag 5 april, van 18.00 tot 21.00 uur is van alles te zien en beleven op het gebied van fashion & beauty in winkelcentrum Crimpenhof. Tijdens deze speciale VIP avond zijn de fashion en beauty winkels geopend.

Deelnemende winkels hebben speciale aanbiedingen en er zijn nog meer activiteiten. Zo is er een modeshow, kan je stylingadvies krijgen van Jel_NL en een glamour foto laten maken. Uiteraard zijn er ook hapjes en drankjes te verkrijgen, wordt er een loterij met mooie prijzen gehouden. Na afloop is er een goodiebag verkrijgbaar. “Kortom een superleuk, avondvullend programma vol fashion & beauty”, zegt de organisatie.

Deze avond is voor iedereen die gezellig met vriendin, moeder of dochter rustig wil winkelen en zich drie uurtjes wil onderdompelen in de nieuwe lente en zomermode. Tickets voor het VIP fashion & beauty event zijn voor 2,50 euro te koop bij de deelnemende winkels.

Deelnemende winkels
De winkels die meedoen aan de Fashion & Beauty avond zijn: Boudesteyn Schoenen – Cracks Clothing Company – HotSpot4 Kids – Fleur Mode – Hema – Hunkemöller – Juwelier Mostert – Juwelier Oorebeek – Pearle Opticien – Pour Vous Parfumerie Delice – Smit Mode Heren – The Stone – The Stone Concept – Van Vliet Damesmode – Van Vliet Lingerie – Street One –  Klasse Kip – Bloemsierkunst van Buuren

Kijk voor meer informatie op de website van Winkelcentrum Crimpenhof.

Dit bericht is 862 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief