Archieven

Dit bericht is 543 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Op dinsdag 14 mei wordt er in De Dertienhuizen in Krimpen aan de Lek een voorlichting gegeven over bank- en Whatsappfraude. Dit wordt gedaan door Politie Krimpenerwaard in samenwerking met toneelvereniging KDO.

Met regelmaat is in het nieuws hoe fraudeurs die op slinkse wijze, voornamelijk, ouderen benaderen en proberen om bankgegevens te ontfutselen. Zo wordt de klant van de bank ongemerkt beroofd van geld, sieraden etc. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen probeert de politie dit onder de aandacht te brengen door bijeenkomsten te geven. 

De bijeenkomst in De Dertienhuizen start om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Er wordt aan de hand  van scenes, die door de toneelvereniging, worden gespeeld, laten zien hoe een fraudeur te werk kan gaan. U krijgt scenes te zien waarin het fout afloopt maar ook scenes waarin de klant de goede handelingen verricht om de fraudeur buiten de deur te houden.

RTV Krimpenerwaard maakte eerder een voorlichtingsfilm waarin u kunt zien hoe deze fraudeurs te werk gaan, bekijk deze hieronder.

Dit bericht is 543 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief