Archieven

Dit bericht is 883 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Tennisvereniging Het Hofland uit Schoonhoven! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om het clubhuis te verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen en het vervangen van de beglazing. 

Karel Stuurman, penningmeester van Tennisvereniging Het Hofland: “De club wil graag duurzaam zijn, dus we zijn hartstikke blij met de bijdrage. Er worden dertig zonnepanelen geplaatst en binnenkort wordt het enkel glas vervangen door dubbelglas. Met de energierekeningen die eraan komen is dit super!”
‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.
Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.
Foto: Jurgen Lodder

Dit bericht is 883 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief