Archieven

Dit bericht is 992 keer gelezen

BERGAMBACHT – Negentien medewerkers van Hollandia Services maakten zich vorige week sterk voor de bewoners en cliënten van De Hoekse Gang. Zo zijn er grote klussen geklaard: het terrein werd opgehoogd, hortensia’s werden geplant, het hekwerk geschilderd en de varkens hebben een stuk erbij gekregen waar ze droog kunnen staan. Alles werd geregeld door Hollandia van de klus tot het materiaal.

De groep Hollandianen ging eind van de dag met een trots en voldaan gevoel naar huis. Zij vonden het leuk en waardevol om dit voor de lokale samenleving te kunnen doen. De bewoners en cliënten van De Hoekse Gang zijn op hun beurt heel blij en zeer dankbaar richting Hollandia.

Hollandia (opgericht in 1928) is een staalbouwbedrijf uit Krimpen aan den IJssel. Hollandia Services onderhoudt infrastructurele bouwwerken als beweegbare bruggen, sluizen, stuwen en (stormvloed)keringen.

Woonlocatie De Hoekse Gang en manege De Hoekse Gang zijn onderdelen van Gemiva. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben.

Dit bericht is 992 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief