Archieven

Dit bericht is 617 keer gelezen

REGIO – Doe jij al mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland? Met jouw hulp kun je het verschil maken bij een stichting, vereniging of organisatie in jouw buurt. En een ander helpen, levert een voldaan gevoel op. Het is mooi om te ervaren hoe jouw hulp ertoe doet en gewaardeerd wordt!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart a.s. vindt de landelijke vrijwilligersactie NL DOET plaats en kun je overal aan de slag om de handen uit de mouwen te steken: van het wandelen met oudere mensen, het opknappen van de moestuin, verven van een clubhuis en het maken van een kippenhok. Kijk op www.NLDOET voor de klussen in jouw omgeving.

Als het vrijwilligerswerk je bevalt, dan kun je terecht op www.devrijwilligersbank.nl. Hierop staan de vacatures van lokale organisaties en clubs uit de Krimpenerwaard die voor hun activiteiten en/of inwoners helpende handen zoeken. Staat er niets van jouw keuze bij, meld je dan op dezelfde website aan voor een informatief gesprek zodat jullie samen kunnen zoeken naar een passende vrijwilligersvacature. Doe jij mee?

Foto’s 
Organiseer je een NL doet activiteit? Dan ontvangen wij graag, achteraf foto’s van deze activiteit. Deze foto’s, begeleid door een korte tekst kunnen gemaild worden naar redactie@rtvkrimpenerwaard.nl of geappt naar 0182-890182.

Dit bericht is 617 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief