Archieven

Dit bericht is 744 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Zaterdag 25 februari was Anne-Marie Kruiper te gast in het radioprogramma ‘De Waard op de Kaart’ om haar nieuwe boek te presenteren.

In haar eerste boek ‘Simpelweg Gelukkig’ verhaalt Anne-Marie Kruiper over haar ervaring tijdens haar wandeltocht van de Camino Frances naar Santiago de la Compostella. Deze wandeltocht is zo’n 800 km lang. Het boek is al enige jaren uit en inmiddels is deze uitgave aan de achtste druk toe. In dit boek heeft Anne-Marie het vooral over haar eigen ervaringen.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Anne-Marie heeft haar ervaringen van haar wandeling van Pieterburen naar Maastricht in haar tweede boek op papier gezet. Zij heeft deze tocht in twee etappes afgelegd en in totaal in twee maal twee weken 500 km gelopen. In ‘Gewoonweg Schitterend’,  gaat het vooral over de wandeling en de ontmoetingen die Anne-Marie onderweg gehad heeft met als rode draad Schoonhoven.

Vrijdag 3 maart heeft zij een signeer sessie bij de Bruna boekhandel in Schoonhoven tussen 15.00 en 17.00 uur en uiteraard is iedereen daar van harte welkom. Het boek is via iedere boekhandel te bestellen.

Het interview met Anne-Marie Kruiper is hier terug te luisteren

Dit bericht is 744 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief