Archieven

Dit bericht is 1521 keer gelezen

BERGAMBACHT – In het kader van he negentig jarig bestaan van vv Bergambacht wist de jubilaris Sparta te strikken voor een oefenwedstrijd die afgelopen vrijdag plaatsvond. Sparta won de eerste oefenwedstrijd van seizoen 2023/2024 met grote cijfers. De ploeg van Jeroen Rijsdijk was duidelijk te sterk voor vierdeklasser vv Bergambacht. Het werd 9-0 voor Sparta. 

In een zonnig Bergambacht begon Sparta aan de wedstrijd en na een klein kwartiertje scoorde de bezoekende ploeg de eerste goal. Daarna was het wachten op meer goals. Voor de rust werd er nog twee maal gescoord door de eredivisionist. De thee zorgde voor een aangename onderbreking en Sparta ging in de tweede helft door met het maken van doelpunten. Toen het laatste fluitsignaal klonk had Sparta negen maal gescoord.
Ondanks het verlies kan Bergambacht terug zien op een mooie jubileum wedstrijd waarvan ruim 1.700 toeschouwers hebben genoten. Wat zou het mooi zijn geweest als de onlangs overleden John van Herk dit nog had mee mogen maken. Hij was ruim 62 jaar een zeer gewaardeerd lid van Bergambacht, waarin hij een enorme staat van dienst heeft opgebouwd.

 

Dit bericht is 1521 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief