Archieven

Dit bericht is 1702 keer gelezen

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het lokale nieuws, evenementen, sport en cultuur? Als medewerker bij RTV Krimpenerwaard kom je op de meest toffe plekken! Samen met 75 collega’s variërend in de leeftijd van 16 tot en met 80+, maken wij 24 uur per dag radio en verzorgen wij dagelijks televisie. En dat is nog niet alles! Wij bedienen ook 24/7 onze website (30.000 bezoekers per maand) en informeren en amuseren circa 10.000 volgers en 30.000 bezoekers per week op onze social media.

RTV Krimpenerwaard zoekt voor diverse werkzaamheden binnen de afdeling radio en televisie enthousiaste medewerkers (m/v). Sommige taken zijn op een zelf te bepalen moment uit te voeren, andere taken vragen om een vaste inzet op een bepaalde dag/tijd. Het is al mogelijk om vanaf 1 uur per maand tot een fulltime week taken te vervullen bij ons. Je wordt begeleid door een team van specialisten én er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere toffe functies.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken:

  • Redacteur
  • Verslaggever
  • Technicus
  • Presentator
  • Fotograaf
  • Videograaf
  • Computer taken
  • Social Media

Denk jij dat één of wellicht meerdere bovenstaande rollen bij je past? Interesse is al voldoende! Je hoeft dus geen Eva Jinek, Humberto Tan of Wilfred Genee in spé te zijn. Ons team bestaat uit specialisten die je wegwijs kunnen maken en je krijgt alle tijd en aandacht om jezelf te ontwikkelen.

In goed overleg hebben we soms ook stageplekken.

Nieuwsgierig naar de verhalen van onze medewerkers? Lees hieronder verder!

Ilja Bakker (47) sinds 2014 betrokken bij RTV Krimpenerwaard.

“Vanaf de start van RTV Krimpenerwaard heb ik mij thuis gevoeld. Ik heb altijd de ruimte gekregen om te doen wat ik leuk vind. Begonnen met tv-interviews, later ook live tv- programma’s en sinds 2 jaar radiopresentator. Bij RTV doe je waar je goed in bent en leer je wat je nog niet kan. En dat allemaal met elkaar, ongeacht wie je bent. Dat is mooi.”

………………

Elise Pin (23 jaar) sinds begin dit jaar actief als columniste en presentatrice bij RTV Krimpenerwaard.

‘’Ik werd hartelijk ontvangen door een leuk en enthousiast team van medewerkers met alle een eigen specialisme en taak. Het is tof om te zien hoe er met veel enthousiasme wordt gewerkt aan projecten door medewerkers van alle leeftijden. We maken samen mooie dingen, het is ontzettend leerzaam, maar hebben vooral ook veel plezier met elkaar!’’.

Word jij ook medewerker? Stuur ons een mail met je contactgegevens en wij nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken. Meer info via Kees de Haan, tel. 06-38181744 – Email adres: info@rtvkrimpenerwaard.nl

Hopelijk tot spoedig!

Dit bericht is 1702 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief