Archieven

Dit bericht is 1464 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wederom een lockdown in deze coronatijd. Een zware dobber voor velen. Voor iedereen die in deze tijd wel een hart onder de riem kan gebruiken, komt WelZijn Krimpenerwaard met de ‘Warme WelZijnsgroet’.

“Het is voor niemand gemakkelijk om weer zoveel thuis te zitten en nauwelijks mensen te spreken of activiteiten te ondernemen”, aldus Inge Bonhof van WelZijn Krimpenerwaard, “maar voor sommige mensen valt er wel heel veel weg, is het erg stil om hen heen en/of voelen zich juist in deze periode erg alleen en eenzaam. Voor iemand die even een hart onder de riem nodig heeft of voor iemand die juist veel voor een ander klaar staat, organiseren we deze ‘Warme WelZijnsgroet’.”

Via een anonieme groet – in de vorm van een kleine attentie met een warme lekkernij – wil WelZijn Krimpenerwaard aan deze inwoners laten merken dat er aan hen wordt gedacht. Bonhof: “Een vriendelijke groet en een klein gebaar als lichtpuntje in deze moeilijke periode.”

Wie iemand in één van de kernen van de Krimpenerwaard kent – jong of oud – voor wie deze WelZijnsgroet een warme bijdrage kan zijn – een buurman of buurvrouw, een kennis, een ouder, een kind of iemand uit de buurt – kan hem of haar aanmelden via info@welzijnkrimpenerwaard.com of 085-0662370.

Bonhof: “Graag in de mail de naam, adres, leeftijd en een korte toelichting vermelden waar juist deze persoon deze Warme WelZijnsgroet kan gebruiken. Wij zorgen er dan voor dat de warme, persoonlijke groet wordt bezorgd.” Aanmelden kan tot en met 28 februari.

Dit bericht is 1464 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief