Archieven

Dit bericht is 886 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Stichting Welzijn Krimpenerwaard organiseert: opfriscursus rijvaardigheid voor senioren, wonende in de Krimpenerwaard. Voor senioren die al tientallen jaren hun rijbewijs hebben en behoefte hebben aan een opfriscursus wordt er binnenkort weer een opfriscursus rijvaardigheid gehouden.

Deze verkeersveiligheidstest is speciaal ontwikkeld voor automobilisten van 60 jaar en ouder die deskundig advies willen over hun verkeerskennis en rijgedrag. Het betreft hier een test zonder eventuele consequenties voor het rijbewijs.

Deelnemers kunnen op deze dag hun rijvaardigheid testen, theoriekennis bijspijkeren en een reactietest doen. Daarnaast worden gezichts- en gehoorvermogen getest en wordt met speciaal opgeleide ritbegeleiders in de eigen auto een rijvaardigheidsrit van ca. 40 minuten afgelegd.

Na afloop van deze rit krijgt de deelnemer een verslag met persoonlijke tips en adviezen om veilig als automobilist aan het verkeer deel te nemen. Deze rijvaardigheidsdag wordt georganiseerd door WelZijn Krimpenerwaard in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en het ROV Zuid Holland.

Aanmelden
Deze opfriscursus rijvaardigheid wordt gehouden op donderdag 21 maart in Het Venster in Lekkerkerk en duurt één dagdeel (ochtend óf middag). De cursus is bedoeld voor personen van 60 jaar en ouder met een geldig rijbewijs en in bezit van een auto.

Deelname kost 15 euro per persoon. In totaal kunnen maximaal 60 personen deelnemen aan de cursus. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 maart bij WelZijn Krimpenerwaard via info@welzijnkrimpenerwaard.com of via 085-0662370. Deelname is pas definitief na betaling. Vol = vol.

Dit bericht is 886 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief