Archieven

Dit bericht is 2110 keer gelezen

GOUDERAK- De N207 tussen de rotonde Middelblok en rotonde Schoonhovenseweg in Gouderak is door werkzaamheden afgesloten van woensdag 27 september 20.00 uur tot maandag 2 oktober 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid.

Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers voert de provincie groot onderhoud uit aan de N207 tussen de rotonde Middelblok en de aansluiting Schoonhovenseweg. Tijdens de werkzaamheden wordt het oude asfalt verwijderd, de weg opnieuw geasfalteerd en wordt er nieuwe belijning aangebracht. Ook worden twee voegen vernieuwd bij de brug over de Stolwijksevaart.

Er wordt van woensdag 27 september 20:00 uur tot maandag 2 oktober 05:00 uur dag en nacht doorgewerkt om de verkeershinder zo kort mogelijk te laten duren. Hierdoor is de N207 tussen de rotonde Middelblok en de aansluiting Schoonhovenseweg afgesloten.

Doorgaand verkeer volgt omleidingsroute. Lokaal verkeer van en naar Gouderak vanaf N207 Sluiseiland blijft mogelijk. Langzaam verkeer van en naar Gouderak kan gebruik blijven maken van Veerstalblok. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik maken van deze weg.

Kijk voor meer informatie en omleidingsroutes op de website van de provincie.

Dit bericht is 2110 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief