Archieven

Dit bericht is 1482 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Wie heeft er niet van gedroomd? Om door een supermarkt te razen en álles in het winkelkarretje te gooien? Gerrie heeft afgelopen maand meegedaan aan de nieuwste spaaractie van Winkelcentrum De Korf en ging er vandoor met de hoofdprijs.
Bij elke €10,- ontving men een spaarsticker voor op de spaarkaart. Op deze spaarkaart stonden zes verschillende prijzen waar de consument kans op kon maken; zo kon men kans te maken op een XL borrelpakket, €100,- tegoed, een paar schoenen bij Sluimer schoenen, vijf gratis knipbeurten, een jaar lang gratis koffie met gebak bij La Retraite en werd er als klap op de vuurpijl ook nog 1 minuut gratis winkelen verloot bij de Jumbo! Wie kans wilden maken op deze mooie prijs moest wel met regelmaat een boodschap komen doen; hier waren maar liefst 30 spaarstickers voor nodig. 

1 minuut gratis winkelen
Het was 13 mei toen Gerrie gebeld werd met het goede nieuws. Tussen al de ingeleverde spaarkaarten was die van haar getrokken. Met dit nieuws was ze maar al te blij:

”Echt waar, win ik dat? Wat geweldig!”

Op dinsdag 24 mei was het zover, na heel wat voorbereiding in de winkel zelf werd het startschot om 08:00 uur gegeven. Rennend door de winkel heeft ze heel wat items gescoord; van verse kaas tot koffiecups voor haar nieuwe koffiezetapparaat. Mede dankzij Arnold van de Jumbo ging ze naar huis met een volle kar aan boodschappen!

Dit bericht is 1482 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief