Archieven

Dit bericht is 918 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Als winnares van “De Stem van de Waard” betoverde Rasha menigeen met haar prachtige stem. Als prijs won ze studiotijd bij de Silver Sound Studio in Schoonhoven. Samen met harpiste Reinilde Zevenbergen-Buijs nam ze onder leiding van Jitse Tilman en Mikky Zomerdijk de titelsong op van een epische Westernfilm. 

“Ik ben er nog steeds vol van”, blikt Rasha terug op haar avontuur bij Stem van de Waard. “Eerst moest ik echt even landen. Ik kon het zelf niet geloven dat mijn naam geroepen werd en later dacht ik ja ik ben het toch echt.”

“Ik kijk echt met een leuke blik terug, een inspirerende, maar ook liefdevolle blik terug. Voor mij was het een en al omarming ook van de mede collega-zangers. Van de organisatie, de juryleden, het publiek. Het raakte mij enorm en het raakt mij nog steeds.”

Tekst gaat verder onder foto

Lied opnemen
In de Silver Sound Studio neemt Rasha het lied Once Upon a Time in the West van Ennio Morricone op. Dit doet ze onder leiding van harpiste Reinilde Zevenbergen-Buijs. Het lied is bijzonder voor de zangeres. “Altijd als ik dit nummer hoor, raakt dat mij heel erg. De manier waarop het gezongen wordt door de zangeres is enorm pakkend.”

“Ik heb altijd gezegd dat ik dat heel graag wil zingen en nu is die tijd gekomen en ik heb de kans gegrepen.” De opnames gingen goed volgens de zangeres. “Ze hebben mij hier geweldig begeleid bij de Silver Sound Studio.”

Toekomst
Voor nu blijft de winnares doen wat ze altijd heeft gedaan. Zingen in uitvaarten, maar ze droomt groots. “Ik wil ooit op het podium zingen naast Andre Rieu”, zegt Rasha. “Ook hoop ik dat mensen anders naar klassieke muziek gaan luisteren en kijken. Het wordt heel vaak opzij geschoven door populaire muziek en dat is ook goed recht natuurlijk, want dat is wat hipper. Maar klassiek kan raken, kan je ziel bereiken en dat wil ik bij mijn publiek bereiken.”

Dit bericht is 918 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief