Archieven

Dit bericht is 1181 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK – De meeste mensen die regelmatig in het park achter voetbal vereniging Dilettant komen kennen Winnie als een pittig hondje wat altijd heel hard blaft naar andere honden. Die pit kan ze in een parcours goed gebruiken want er wordt aardig wat van haar en haar baasje, Kim Stam, gevraagd in de sport!

Bij Agility (Wendbaarheid) is het de bedoeling dat je samen met je hond zo snel mogelijk en foutloos een parcours aflegt. Voordat Winnie en Kim gekroond werden tot Nederlands Kampioen hebben ze het afgelopen seizoen tijdens verschillende wedstrijden punten verzameld. Door de verzamelde punten zijn ze gekwalificeerd voor de pre selectie op zaterdag 25 juni waar maar liefst 71 honden aan mee deden. Van deze 71 honden zijn er 22 doorgegaan naar de finale op zondag.

Winnie en Kim hebben het parcours tijdens de finale het snelst en foutloos 2x afgelegd en zijn daardoor gekroond tot Nederlands Kampoen. ‘Het is erg leuk om het harde werk beloond te krijgen met zo’n titel’ reageert Kim.

Dit bericht is 1181 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief