Archieven

Dit bericht is 1229 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Muziekvereniging TAVENU uit Schoonhoven heeft na 28 jaar een nieuwe voorzitter gekozen tijdens de Algemene ledenvergadering. Ria Sterrenburg-de Groot droeg de voorzittershamer over aan haar opvolger Wouter Verheij.

Het was een bijzonder moment omdat de vereniging na zovele jaren een nieuwe voorzitter heeft gekozen. Overigens was Ria al in het bestuur als secretaris actief sinds 1990.

Ze vond het ‘mooi geweest’ en laat met een goed gevoel het voorzitterschap van deze bruisende vereniging achter. Als dank ontving Ria een fraaie broche in de vorm van een muzieksleutel (G), en in  de vorm van een oor (Ria had altijd oor en oog voor de vereniging) en een blauwe steen, dat de TAVENU kleuren symboliseert.

Momenteel groeit de fanfare flink getuige het feit dat er maar liefst 25 jeugdleden zijn. Een geweldige ontwikkeling in tegenstelling tot vele andere muziekverenigingen in den lande. Dit betekent dat de nieuwe voorzitter Wouter Verheij met een gerust  gevoel de toekomst in gaat.

Als u of uw (klein) kind interesse heeft, kom gerust eens langs in Baraq aan Het Bastion in Schoonhoven vanaf 19.00 uur om u te laten informeren over muzieklessen en instrumenten.

 

Dit bericht is 1229 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief