Archieven

Dit bericht is 582 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Zin in zaalvoetbal? In dat geval is deelname aan de Futsal League Krimpenerwaard een regelrechte aanrader. Teams kunnen zich tot 20 juni inschrijven voor het nieuwe seizoen dat in september begint en op vrijdagavonden wordt afgewerkt in sporthal De Bakwetering te Lekkerkerk.

Maarten van Gent en Jan Timmer, de organisatoren van de Futsal League Krimpenerwaard kijken enorm uit naar de nieuwe competitie. “We hadden dit seizoen negen teams in competitie. Dat mogen er nog best meer worden!” Iedereen vanaf 18 jaar kan zich met een team inschrijven voor de Futsal League Krimpenerwaard. De wedstrijden worden op vrijdagavonden gespeeld in sporthal De Bakwetering te Lekkerkerk.

In totaal gaat het om zo’n vijftien speelronden verdeeld over de periode september tot en met half juni. “Voor zo’n 250 euro ben je met je team een heel seizoen onder de pannen”, vertelt Maarten van Gent. “Dus verzamel snel een groep vrienden, collega’s en familieleden om je heen en meld je aan! Dat kan bij Jan Timmer, tel. 06-53794959 of timmertekst@gmail.com. Niet te lang wachten, want vol is vol!”

 

Dit bericht is 582 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief