Dit bericht is 964 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De GGD Hollands Midden heeft de gemeente Krimpenerwaard gevraagd een corona-vaccinatielocatie te openen. Gekozen is voor zalencentrum De Waard in Bergambacht.

Deze locatie is gekozen vanwege de toegankelijkheid, centrale ligging en goede bereikbaarheid.

De GGD begint binnenkort met de voorbereidingen om de vaccinatielocatie op te bouwen. De GGD wil klaar staan als het RIVM aangeeft dat er vaccins beschikbaar zijn.

Verwacht wordt dat De Waard vanaf maart/april gebruikt wordt als vaccinatielocatie. De openingsdatum hangt af van de beschikbaarheid van de vaccins. De verwachting is dat de locatie tot september 2021 wordt gebruikt als vaccinatielocatie.

De Waard wordt in z’n geheel in gebruik genomen als vaccinatielocatie. Dat betekent dat de huidige huurders tot 1 september ergens anders moeten worden ondergebracht. De gemeente Krimpenerwaard gaat hierover in gesprek met GGD, Optisport en Team Sportservice Krimpenerwaard.

Parkeeroverlast rondom de vaccinatielocatie in Bergambacht wordt niet verwacht, aangezien er rondom het zalencentrum voldoende parkeerplaatsen zijn om de te verwachten toestroom aan bezoekers te kunnen opvangen.

Dit bericht is 964 keer gelezen

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief