Archieven

Dit bericht is 1085 keer gelezen

KRIMPENERWAARD/ VELDHOVEN- Stichting Promotie Krimpenerwaard en het Nederlands Zilvermuseum zijn aanwezig op de Senioren Expo in Veldhoven. Van 16 tot en met 21 januari vindt deze plaats in het NH Conference Centre Koningshof inVeldhoven.

Er is weer veel te zien en te beleven op het gebied van wonen en leven, gezondheid en beweging, reizen, hobby en creativiteit. Al twintig jaar is de Senioren Expo de grootste beurs voor 50 plussers in Noord-Brabant.

De Senioren Expo biedt met een breed aanbod aan stands informatie, aanbiedingen, entertainment en meer voor de 50 plussers onder één dak. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u ook genieten van optredens van diversen bands, orkesten en artiesten.

Winactie
Stichting Promotie Krimpenerwaard staat er om de Krimpenerwaard toeristisch op de kaart te zetten. Zij hebben ook een winactie voor aanwezigen bij de beurs. Als je raad hoe veel kilo de kaas is, maak je kans op een compleet verzorgd weekend in Krimpenerwaard. De uitslag wordt zondag 21 januari bekend gemaakt op de website van Stichting Promotie Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1085 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief