Archieven

Dit bericht is 708 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Het Zilvermuseum in Schoonhoven heeft afgelopen dinsdag een mijlpaal bereikt. Zij verwelkomden namelijk de 25.000ste bezoeker van dit jaar. Mevrouw Koudstaal uit Schoonhoven is de 25.000ste bezoeker en dat is een record in het bijna 80-jarige bestaan van het Zilvermuseum.

“We hebben nog nooit zo veel bezoekers gehad en dan hebben we nog een week in november en de hele maand december te gaan”, zegt Marcel Teheux, directeur van het Zilvermuseum enthousiast tijdens de uitzending van Goedemorgen Krimpenerwaard.

Waar het grote aantal bezoekers vandaan komt heeft heeft volgens Teheux te maken met meerdere factoren. “We maken mooie, aantrekkelijke tentoonstellingen. We hebben ook veel tijd en aandacht besteedt aan social media. Maar een belangrijke factor is geweest onze tentoonstelling lot uit de loterij.”

“Bij die tentoonstelling mochten wij de Vriendenloterij VIP-kaart accepteren. Normaal mogen wij dat als klein museum niet, maar dat mocht dit jaar dus wel en dat heeft ons enorm geholpen in het aantal bezoekersaantallen. Het goede nieuws is dat we die VIP-kaart mogen blijven gebruiken in ons museum.”

Luister het hele gesprek hieronder terug:

Zilvermuseum heeft 25000 bezoekers     

Dit bericht is 708 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief