Archieven

Dit bericht is 786 keer gelezen

LEKKERKERK- Op zondagmiddag 19 november verzorgen Cees Willem van Vliet en Jeroen Liedorp het concert ‘Kerk & Salon’.

Cees-Willem en Jeroen groeiden op in Lekkerkerk en kregen hun eerste muzieklessen van de toen in Lekkerkerk wonende bekende Jazzmusicus Frans Wieringa; Cees-Willem orgel en Jeroen piano. Later studeerden zij verder aan het conservatorium, Cees-Willem kerkmuziek en Jeroen voor uitvoerend musicus. In de klassieke muziek zijn zij hun eigen weg gegaan, maar zij komen elkaar in de muziekwereld nog regelmatig tegen.

Op deze allerlaatste zinzondag van hun VVP zullen zij enkele arrangementen van orkestwerken van Ludwig van Beethoven spelen. Daarnaast originele composities voor piano en harmonium: de Six Duo’s van Camille Saint-Saëns en de beroemde Prélude, Fugue et Variation van César Franck. Daarnaast spelen zij afzonderlijk nog solowerken op piano en harmonium.

Vorig najaar speelden zij voor ons ook een concert waar alle aanwezigen van hebben genoten en nog wel over wordt nagepraat. De twee musici komen deze middag graag weer even terug naar hun muzikale roots.

De zinzondag vindt plaats in de Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4 in Lekkerkerk, aanvang 15.00 uur. De toegang is vrij evenals de koffie en/of thee. Na afloop is er een open schaalcollecte.

Dit bericht is 786 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief